Over Autobedrijf Gendringen

Over Auto Bedrijf Gendringen

In 1993 namen Wijnand en Nicole Smits Auto Bedrijf Gendringen over. Wij zijn een universeel bedrijf: wij onderhouden en verkopen alle merken auto’s. Door de jaren heen heeft het bedrijf de nodige verbouwingen ondergaan, sindsdien is het pand qua afmetingen verdubbeld en zijn er monteurs bijgekomen. Onze werkplaats is BOVAG erkend en met de modernste apparatuur uitgerust.

BOVAG 

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Zo zorgen wij ervoor dat u zorgeloos de weg op kunt. Om lid te zijn, moeten wij aan strenge eisen voldoen. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Total Tankstation en wasboxen

Naast onze showroom en werkplaats beschikken we over een Total tankstation. Het tankstation heeft een buitenpaal waarmee u 24 uur per dag met uw bankpas, creditcard of brandstofkaart kunt tanken. Wilt u uw auto wassen? Dan kunt u terecht bij een van onze wasboxen.

U bent van harte welkom aan de Prins Hendriklaan 46 in Gendringen voor een vers kopje koffie of een deskundig advies.

 

Wij stellen aan u voor: het team van Autobedrijf Gendringen

 

Wijnand Smits Autobedrijf Gendringen

Wijnand Smits

 • Eigenaar
 • 1e Autotechnicus
 • APK keurmeester

Begonnen als leerling bij E.Bus in Etten daarna opleiding afgemaakt bij Mercedes-Benz dealer Wensink te Zutphen tot de kans kwam om in 1993 Auto Bedrijf Gendringen over te nemen.

Getrouwd met Nicole Smits en samen hebben ze 4 kinderen.

Hobby’s: motorcross, survival, watersport.

Frank Bruens Autobedrijf Gendringen

Frank Bruens

 • Chef Werkplaats
 • 1e Autotechnicus
 • Electronicaspecialist
 • APK keurmeester
 • Leermeester leerlingen

Is begonnen in 1999 als leerling en zijn opleiding volledig afgemaakt bij ABG. Inmiddels opgewerkt tot chef werkplaats en bezig met een opleiding t.b.v. het onderhoud van elektrische auto's. 

Hobby’s: motorcross en survival.

Stefan Wenting Autobedrijf Gendringen

Stefan Wenting

 • 1e Autotechnicus

Stefan is begonnen bij ABG als vakantiebaantje. Na eerst een andere studie te hebben gekozen, heeft hij toch besloten om voor het autovak te kiezen. Stefan is inmiddels als 12,5 in dienst en zich momenteel aan het verdiepen in de opleiding Diagnosespecialist. 

Hobby’s: auto’s.

Jesse Smits Autobedrijf Gendringen

Jesse Smits

 • 1e Autotechnicus
 • APK keurmeester

Jesse is sinds 2016 werkzaam bij ABG, begonnen als leerling en inmiddels de opleiding afgerond. Ook hij is begonnen met de opleiding tot Diagnosespecialist. 

Hobby’s: auto’s en motoren.

Nicole Smits - ten Have Autobedrijf Gendringen

Nicole Smits –ten Have

Na eerst werkzaam geweest te zijn in de gezondheidszorg kwam in 1993 de wisseling van loopbaan naar de boekhouding van de zaak. 

Getrouwd met Wijnand Smits en samen hebben ze 4 kinderen.

Hobby’s: lezen, muziek en computeren