Bel ons op: 0315-681296 of mail ons

Verlenging sponsorcontract Ropes & Running met Auto Bedrijf Gendringen

Survivalsportvereniging Ropes & Running is verheugd met de verlenging van het sponsorcontract met Auto Bedrijf Gendringen.

Yvonne Reusen, voorzitter van Survivalsportvereniging Ropes & Running en Wijnand en Nicole Smits van Auto Bedrijf Gendringen (ABG) hebben eind december het sponsorcontract, ondertekend. Auto Bedrijf Gendringen is door het ondertekenen van dit contract wederom voor 3 jaar één van de hoofdsponsoren van onze vereniging. Zonder onze sponsoren kunnen we onze toekomstplannen niet realiseren en we zijn dus verheugd met deze contractverlenging.

Auto Bedrijf Gendringen is al meer dan 25 jaar hét adres voor gebruikte auto’s, onderhoud en vakkundige reparaties. Daarnaast verkopen ze alle merken zowel nieuwe als gebruikte auto’s en bedrijfswagens. Ze leveren de auto af, inclusief kosten rijklaar maken, met een nieuwe APK, een volle tank, 6 maanden BOVAG garantie en als attentie een Pech Pakket. Tevens gaan ze vrijblijvend voor je op zoek, wanneer ze op dit moment niet de perfecte auto voor jou op voorraad hebben. Auto Bedrijf Gendringen is te vinden aan de Prins Hendriklaan 46 te Gendringen.

Wil je meer weten over onze vereniging, waaronder ons huidig trainingsaanbod, bezoek dan onze site: www.ropes-running.nl. Ook zijn we te vinden op facebook en twitter. Je kunt ons ook mailen via secretaris@ropes-running.nl. Natuurlijk mag je ook altijd onze vereniging bezoeken. We zijn te vinden op locatie ‘t Bargerbos te Dinxperlo. Laat even weten dat je komt, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Laatste occasions

Wij verkopen van alle merken zowel nieuwe als gebruikte auto’s en bedrijfswagens. Wij hanteren all-in prijzen; dat houdt in dat we uw auto afleveren inclusief kosten rijklaar maken, met een nieuwe APK, een volle tank, 6 maanden BOVAG garantie en als attentie een Pech Pakket. Staat uw perfecte auto er niet bij? Wij gaan graag geheel vrijblijvend voor u op zoek.

Occasions