Schadeherstel en ruitreparatie via Autobedrijf Gendringen

Schadeherstel

Of het nu uw eigen schuld is of u er helemaal niks aan kon doen: een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Ook als u in uw auto rijdt. Heeft u tijdens het autorijden schade opgelopen aan uw auto, dan wilt u het liefst dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Kom in dit geval naar onze werkplaats en kies voor professioneel schadeherstel van uw auto. Wij doen er dan alles aan om de schade van uw auto zo snel mogelijk te repareren. Hoewel uw verzekering u vaak naar een aangewezen herstelbedrijf stuurt, kunnen wij in bijna alle gevallen uw schade geheel afwikkelen tegen dezelfde condities. 

Herstel en afwikkeling

Bij Auto Bedrijf Gendringen herstellen we de schade niet alleen, we kunnen ook zorgen voor de complete schadeafwikkeling. Daarnaast zijn wij prima in staat om voor u de schade te taxeren. We doen er alles aan om het ongemak voor u zo klein mogelijk te houden. Op die manier hoeft u uw auto niet langer dan nodig is te missen. Heeft u een leenauto nodig of wilt u hulp bij de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij? Wij stellen u als klant altijd centraal en helpen u op alle mogelijke manieren.

 

Ruitschade

Een sterretje in uw ruit? Dat is vervelend! Vooral ook omdat een sterretje vrij snel uit kan groeien tot een scheur. Als er een scheur in uw ruit zit, moet u de gehele ruit vroeg of laat vervangen. U kunt dit voorkomen door het sterretje vroegtijdig bij Auto Bedrijf Gendringen te laten repareren. Dit hoeft u in de meeste gevallen niets te kosten: vanaf een WA-beperkt casco bent u hier namelijk gewoon voor verzekerd! Plan direct uw ruitreparatie.

Heeft u een scheur in uw ruit? Ook dan helpen wij u graag. Wij vervangen uw ruit snel en voordelig met een originele ruit. U kunt er zeker van zijn dat er een kwalitatief sterke ruit wordt geplaatst. Daarnaast blijft uw auto volledig origineel.