Bel ons op: 0315-681296 of mail ons

Over ons

Historie

In 1993 namen Wijnand en Nicole Smits Auto Bedrijf Gendringen over. Wij zijn een universeel bedrijf: wij onderhouden en verkopen alle merken auto’s. Door de jaren heen heeft het bedrijf de nodige verbouwingen ondergaan, sindsdien is het pand qua afmetingen verdubbeld en zijn er monteurs bijgekomen. Onze werkplaats is BOVAG erkend en met de modernste apparatuur uitgerust.

Total Tankstation en wasboxen

Naast onze showroom en werkplaats beschikken we over een Total tankstation. Het tankstation heeft een buitenpaal waarmee u 24 uur per dag met uw bankpas, creditcard of brandstofkaart kunt tanken. Wilt u uw auto wassen? Dan kunt u terecht bij een van onze wasboxen.

U bent van harte welkom aan de Prins Hendriklaan 46 in Gendringen voor een vers kopje koffie of een deskundig advies.

 

Het team van Autobedrijf Gendringen

Wijnand Smits

– Eigenaar
– 1e Autotechnicus
– APK keurmeester

Begonnen als leerling bij E.Bus in Etten daarna opleiding afgemaakt bij Mercedes-Benz dealer Wensink te Zutphen tot de kans kwam om in 1993 Auto Bedrijf Gendringen over te nemen. Getrouwd met Nicole Smits en samen hebben ze 4 Kinderen.
Hobby’s: Motorcross, Survival,watersport.

 

Frank Bruens

– Chef Werkplaats
– 1e Automonteur
– Electronicaspecialist
– APK Keurmeester
– Leermeester leerlingen

Is begonnen in 1999 als leerling en heeft hier zijn opleiding volledig afgemaakt heeft zich opgewerkt tot Chef Werkplaats en komt nu elke morgen op de fiets samen met Hond Milo naar zijn werk.
Hobby’s: Motorcross en Survival.

 

Stefan Wenting

Is als vakantie baantje bij ons begonnen en na eerst een andere loopbaan gekozen te hebben toch aan de opleiding tot 2e Automonteur begonnen. En deze inmiddels met succes afgerond. Momenteel is Stefan is met zijn laatste jaar 1e Autotechnicus bezig. Werkzaam vanaf 2010 bij ABG.
Hobby’s: Auto’s.

 

Jesse Smits

Is sinds de zomer 2016 in dienst als leerling 1e Autotechnicus. Heeft de opleiding 2e Autotechnicus afgerond bij Autobedr. Wassink in Doetinchem.
Hobby’s: auto’s en motoren.

 

Nicole Smits –ten Have

Na eerst werkzaam geweest te zijn in de gezondheidszorg kwam in 1993 de wisseling van loopbaan naar de boekhouding van de zaak. Getrouwd met Wijnand Smits en hebben samen 4 kinderen.
Hobby’s: lezen, muziek ,en computeren

 

Laatste occasions

Wij verkopen van alle merken zowel nieuwe als gebruikte auto’s en bedrijfswagens. Wij hanteren all-in prijzen; dat houdt in dat we uw auto afleveren inclusief kosten rijklaar maken, met een nieuwe APK, een volle tank, 6 maanden BOVAG garantie en als attentie een Pech Pakket. Staat uw perfecte auto er niet bij? Wij gaan graag geheel vrijblijvend voor u op zoek.

Bekijk onze occasions