Bel ons op: 0315-681296 of mail ons

CORONA-UPDATE: Maatregelen Auto Bedrijf Gendringen

CORONA-UPDATE:
Maatregelen Auto Bedrijf Gendringen

Beste Klant,

Zowel de werkplaats als de showroom zijn open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

 

We hebben de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen:
Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand. U kunt hierbij gebruik maken van onze vervangend vervoer oplossingen. Vraag ons naar de mogelijkheden en voorwaarden.

 

Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.
Hoest u of bent u verkouden? Neem dan contact op dan komen we de auto halen en brengen.
Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas.
Ook in de showroom bent u van harte welkom. We zullen u hierbij echter geen hand geven en zullen afstand bewaren.
Proefritten zijn mogelijk. Ook hierbij zijn we extra bewust van de hygiëne binnen en buiten de auto.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op 0315-681296 of via info@autobedrijfgendringen.nl Wij staan graag voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

 

Laatste occasions

Wij verkopen van alle merken zowel nieuwe als gebruikte auto’s en bedrijfswagens. Wij hanteren all-in prijzen; dat houdt in dat we uw auto afleveren inclusief kosten rijklaar maken, met een nieuwe APK, een volle tank, 6 maanden BOVAG garantie en als attentie een Pech Pakket. Staat uw perfecte auto er niet bij? Wij gaan graag geheel vrijblijvend voor u op zoek.

Occasions